Mijn naam is Lieselotte.

Ik ben een mama van 3 vrolijke kids. Eigenlijk ben ik een work-a-holic met een gigantisch groot hart voor het Brussels Lager Onderwijs.

Mijn liefde voor diversiteit is ontzettend groot en ik bloei dan ook helemaal open in uitdagende situaties.

Naast verre reizen met rugzak-en-al vind je me ook regelmatig gewoon op de grond, zwoegend op een sportmatje. Af en toe goed blazen en mezelf tot uitersten drijven maakt van me een beter mens.

We zijn allemaal helemaal anders. Gelukkig maar. Het allerbelangrijkste -vind ik- is dat je de vrijheid hebt om helemaal te zijn zoals je wil. Dat kost véél tijd en ook veel doorzettingsvermogen. Ik hou ervan me te omringen met mensen die openminded naar de wereld kijken. Die zichzelf vaak afvragen waarom dingen lopen zoals ze zijn. Die zinderende discussies houden me wakker.

Uit die filosofie startte ik jaren geleden een blog rond plantaardige leven. “Hands Off My Food” werd meer dan een foodblog. Het werd een stukje van mezelf die me boeiende mensen op mijn pad bracht. Zo ontmoette ik Caroline. En zij en ik, dat is vuurwerk. Aan tafel, maar ook in de keuken. Spetterende gesprekken en swingende recepten. Geluk, maar ook wel een beetje melancholie en verdriet. Vooral glinsterende ogen. En heel veel liefde.

Dat werd voor mij O-nest.